News
Животозастраховане
Kontakt:

София 1612, бул.
Цар Борис ІІІ №1, ет. 5

+359 2 9811365,9806358,9890044 +359 2 9890034 office@grawe.bg
Общо застраховане
Kontakt: +359 2 9890099 +359 2 9802209 office@grawe.bg
Inhalt:

Новини и събития

 
 

 
 

Повишена животозастрахователна култура в регион Гоце Делчев

10.01.2018

 
 

ГРАВЕ България отчете изключително висок интерес и доверие към компанията през изминалата 2017- та година в регион Гоце Делчев.

Регионалният Директор на ГРАВЕ България за Югозападна България - Анна Митева посети град Гоце Делчев, за да поздрави клиенти и приятели на компанията и да им пожелае успешна и щастлива 2018-та година.

Заедно с Ръководителя на офиса в града Фани Кантарджиева те посрещнаха своите гости с чаша вино в конферентната зала на хотел Неврокоп. Представени бяха резултатите за последните години на ГРАВЕ Груп и ГРАВЕ България.

Всички заедно се поздравиха за успехите на офиса в гр. Гоце Делчев. От откриването му през януари 2014 г. до сега клиентите са над 400, а премийната сума на застраховките им е над 1 000 000 евро. Лоялност и професионализъм е мотото на екипа, а личните потребности и нуждата от сигурност и защита за клиентите и техните семейства  е водеща в работата им. Да помагат на всеки да планира правилно личните си спестявания и финанси чрез богатата продуктова гама на ГРАВЕ е ежедневната им работа .

ГРАВЕ България работи от 2000 -та година успешно на българския пазар и за тези 17 години отбелязват сериозен интерес на клиентите към дългосрочното спестовно животозастраховане. За последните години отчитат и повишено търсене на имуществено застраховане.

Още много доволни клиенти си пожела екипа на ГРАВЕ в гр. Гоце Делчев и напомни на всички, че офиса се намира на ул. "Александър Стамболийски" № 5 и е отворен за всеки, желаещ да получи безплатна консултация за защита при болести и злополуки, както и спестовни и инвестиционни опции за образование и пенсия.

 

 
 

Празник в офиса на ГРАВЕ в гр.Бургас

24.08.2017

 
 

На 24.08.2017г. офисът на ГРАВЕ в гр.Бургас имаше радостта и удоволствието да посрещне г-н Петер Цайцингер, Член на Управителния съвет и  Директор Продажби и Маркетинг в ГРАВЕ България Животозастраховане ЕАД.

Възможността за отворена комуникация на професионално ниво с Висшия мениджмънт на компанията в лицето на г-н Цайнцингер беше кулминационна точка за предизвикателствата, пред които ежедневно се изправят работещите в бургаския офис.

Регионалният директор за Югоизточна България г-н Красимир Вълков представи новия Директор на офиса в гр.Бургас г-жа Галина Стоянова и членовете на формираните до момента три екипа – мениджъри и консултанти.

Ползотворността на срещата се обогати с изразените от всички мнения и отключени въпроси по актуални теми в Животозастраховането и Имущественото застраховане. „Празникът“ за офиса приключи с обединителен и усмихнат финал.

Заедно можем повече, говори снимката ни!

 
 

Ден на отворените врати гр.Плевен

27.06.2017

 
 
1

На 27.06.2017г. офис Плевен проведе "Ден на отворените врати", посветен на 17-тия Рожден ден на "ГРАВЕ България". Регионалният Директор на Северозападна България г-жа П. Павлевска направи представяне на компанията, на услугите, разгледа интригуващи теми, касаещи възможности за защита на живота, здравето, възможностите за спестяване и инвестиция и разгледа алтернативните методи с техните предимства и недостатъци. Всички гости бяха приятно изненадани от томболата, в която участваха, както и от подаръците, които зарадваха петима късметлии!

По време на последвалия събитието коктейл гостите имаха възможност да обсъдят всички засегнати в презентацията теми с членовете на екипа на г-жа Петя Петрова, Мениджър на офис Плевен.

   

 
 

Празник на гр.Горна Оряховица

 
 

За Празника на Горнооряховския суджук 26.05 - 28.05.2017г. и Празника на гр. Горна Оряховица 29.05.2017, "ГРАВЕ България Животозастраховане ЕАД" подари на децата на града безплатна радост – игри и забавления в надуваемия замък на "ГРАВЕ", точно на площада. Нито дъжда, нито силното слънце, спряха екипа на Агенция Велико Търново да разяснява услугите на компанията на всички, които доведоха децата и внуците си!

Ние, от "ГРАВЕ България", с нашите услуги подсигуряваме сигурност и спокойствие на всеки и на нашето най-мило бъдеще - децата!

 
 

Граве дарява дръвчета и пейки за отдих

 
 
News

Граве България Животозастраховане ЕАД тази година отбеляза 15 години от стартиране на дейността си. По този повод Граве започна инициатива по дарение на дръвчета и пейки за отдих в 16 града на страната.

Инициативата ще се проведе в градовете Пловдив, Страра Загора, Бургас, Хасково, Харманли, Свиленград, Благоевград, Гоце Делчев, Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Троян, Ловеч, Плевен и Враца, като стартира на 7 ноември и ще продължи до 17 ноември 2015 г.

С тази благотворителна кампания Граве иска да подари на жителите на тези градове едно спокойно място, на което да могат да поседят и да починат в забързаното ежедневие. Дръвчетата, които Граве засажда са различни по вид, в зависимост от средата и мястото, където се посаждат.