Grawe_Immo
Животозастраховане
Kontakt:

София 1612, бул.
Цар Борис ІІІ №1, ет. 5

+359 2 9811365,9806358,9890044 +359 2 9890034 office@grawe.bg
Общо застраховане
Kontakt: +359 2 9890099 +359 2 9802209 office@grawe.bg
Inhalt:

Граве Имоти

 
 

„ГРАВЕ имоти“ ЕООД е регистрирано през 2008 г. и е част от „ГРАВЕ Груп“, Австрия, концерн с над 185 годишна история. Едноличен собственик на дружеството е „ГРАВЕ Имо Холдинг“. След успешното развитие на българското застрахователно дружество „ГРАВЕ България Животозастраховане“ настъпи подходящ момент за инвестиция на концерна в сферата на недвижимите имоти. Така през 2008 г. беше взето решение за изграждането на нова и модерна офис сграда на българския пазар. В рамките на две години това начинание получи реализация и през 2010 г. „ГРАВЕ Бизнес Център“ отвори врати. „ГРАВЕ Груп“ притежава значителен портфейл от недвижими имоти, като в последните 15 години се построиха нови и модерни офис сгради в над десет държави, сред които: Австрия, Хърватия, Унгария, Босна, Сърбия, България, Румъния, Молдова, Македония и други.

Основните предимства и отличителни черти на „ГРАВЕ Бизнес Център“ са:

  • Лесен достъп: разположена е на кръстовището на два централни главни булеварда – бул. „Цар Борис III” и бул.„Акад. Иван Гешов“.
  • Районът е изключително добре свързан със столичния градски транспорт – в непосредствена близост са спирките на редица автобусни и трамвайни линии. Също така се предвижда, в близост, изграждането на бъдеща станция на софийското метро.
  • Модерна офис сграда със съвременен дизайн.
  • Първата за България висококачествена структурна стъклена фасада WICONA.
  • По-голяма сигурност – висококачествени бетонови работи, зидарии и довършителни работи.
  • Осигурен достатъчен брой паркоместа.
  • Висок клас асансьори SCHINDLER.
  • Използвани са висококачествени материали в съответствие с високите европейски стандарти, което ще доведе до по-добра енергийна ефективност.
  • Използваните експертни познания при проектирането ще доведат до ниски разходи по поддръжка.

Както беше предвидено и се полага първи наемател в сградата още с откриването стана застрахователното дружество „ГРАВЕ България Животозастраховане“ ЕАД. В момента основен наемател в сградата е норвежката фирма „Кобилдер“ с 2000 кв.м. Другите наематели в сградата са немската компания „Линде Газ България“ , английската „Каликса Сървисиз България“, китайската  „Смик“ и немската "Фуудпанда" 

Последните налични офиси към 01.02.2018 г. в "ГРАВЕ Бизнес Център" са с квадратура от 215 кв.м. до 2000 кв.м.