Прескачане на съдържание
GRAWE NEWSROOM

Екипът на ГРАВЕ България в гр. Гоце Делчев с интересна инициатива

01. декември 2018

На 01.12.2018 г. ръководителят на офиса на ГРАВЕ в гр. Гоце Делчев Фани Kантарджиева, заедно със своите колеги, дадоха начало на честванията по случай предстоящите Коледни и Новогодишни празници. С чаша греяно вино по австрийска рецепта и домашно приготвени сладки те поздравиха жителите и гостите на града. За малчуганите имаше коледни картинки, които те с много майсторство и желание оцветиха, а за награда всеки от тях получи чаша топло какао и подаръче. Всичко това, заедно с красиво украсена елха и звученето на коледни песни, създадоха весело настроение сред всички на площада. Закачливи подаръци имаше и за участвалите в томболата.

В кратка анкета ГРАВЕ попита всички за най-важните неща в живота на човек – здравето, семейството, децата, дома му и напомни, че компанията се грижи за всичко това успешно вече 18 години на българския пазар.

Екипът на Граве в гр. Гоце Делчев пожелава на всички много здраве и успешна 2019 година, а на себе си -  много позитивни емоции и доволни клиенти. Припомнят и, че офисът се намира на ул.„Александър Стамболийски“ 5 и очаква всички, желаещи да получат финансова консултация, справка и актуална информация за своите полици.

 

напр. застраховка, офис