Прескачане на съдържание
ЗА КОМПАНИЯТА

„ГРАВЕ България Животозастраховане“ ЕАД е животозастрахователна компания, 100 % собственост на една от водещите австрийски застрахователни компании „Grazer Wechsеlseitige Versicherung“ AG.

Основана преди повече от 190 години от Ерцхерцог Йохан - по-младия брат на първия австрийски кайзер Франц I като взаимозастрахователно сдружение при пожар, „Grazer Wechsеlseitige Versicherung“ AG устоява във времето на множество кризи и изпитания. Днес тя стои в основата на една от водещите австрийски финансово-застрахователни групи - GRAWE Group.

„Grazer Wechsеlseitige Versicherung“ AG създава през последните години над 20 дъщерни дружества в Централна и Източна Европа и продължава да се разраства и сега.

Това е бизнес от хората за хората, който носи истинска емоционална удовлетвореност. Да си част от екипа на GRAWE не е просто професия и работа, а житейска философия.

КАРИЕРА В КОМПАНИЯТА

В ГРАВЕ България развиваме култура на взаимно уважение към всеки човек. Това дава на нашия бизнес силата и основното ни конкурентно предимство. При нас всички имат равни шансове за успех - независимо на каква възраст сте, с какво сте се занимавали до сега, какви са Вашите интереси, Вие можете да бъдете наш служител и партньор и да растем заедно.

Ние работим систематично върху обучението и развитието на всеки член от нашия екип. Целта ни е да имаме информирани, компетентни и ангажирани служители - хора, които поемат отговорност и инициатива за задачите си и които предоставят на нашите клиенти най-доброто обслужване.

Нашата врата е отворена за всички, които споделят същите ценности и ентусиазъм, както нас. Ако Вие сте един от тях, присъединете се към екипа на GRAWE!

Свободни позиции

man, sitting, computer, drinking coffee

Мениджър екип

Описание на позицията
woman, desk, sitting, drinking coffee, computer

Финансов консултант

Описание на позицията
Клубът на най-добрите мениджъри
GRAWE Prime club
Запознайте се с тях:
Клубът на най-добрите финансови консултанти
GRAWE Golden club
Запознайте се с тях:

Ако виждате и себе си в клуба на най-добрите мениджъри на екипи или финансови консултанти в ГРАВЕ, изпратете ни Вашето CV на e-mail адрес office@grawe.bg.

Очакваме Ви при нас!

 

напр. застраховка, офис