Прескачане на съдържание
GRAWE NEWSROOM

Граве Пикник 2023

19. юли 2023

На 15-ти юли, за да отпразнуват 195-тия рожден ден на GRAWE Group, в Старозагорски минерални бани се събраха ръководството и служителите на ГРАВЕ България и техните семейства. Празникът под надслов „ЗАЕДНО за едно по-красиво бъдеще“ започна още в 10:30, когато малки и големи с четки и бои в ръце се заеха с освежаването на детския кът в парка. Кметският наместник г-н Станчо Станев заедно с децата на ГРАВЕ символично прерязаха лентата на новите беседки, пейки и кошчета - подарък от компанията за парка и всички негови гости.

„ЗАЕДНО за едно по-красиво бъдеще“ е мотото на тазгодишната ни кампания, с която целим да направим света по-красиво място за живеене. Благодарим за възможността именно тук, в парка на Старозагорските минерални бани, да реализираме идеята си и заедно със семействата и децата ни да направим това място още по-предпочитано за отдих, игри и разходки.“, сподели г-жа Надежда Щерева, оперативен директор в компанията. От своя страна г-н Станчев благодари за положения труд и връчи свидетелство за направеното дарение на г-жа Габриела Генова, финансов директор на ГРАВЕ България. Той призова хората да правят безвъзмездно добро, защото то винаги се връща.

Празникът продължи до късно вечерта с пикник на поляната в близост до езерото. Музика и много танци, игри за деца и възрастни, подаръци и вкусна храна направиха съботния ден незабравим. „Здраве, много усмивки и още дълги години заедно в ГРАВЕ“, пожела при разрязването на вкусната торта г-н Кенан Кулич, директор продажби и маркетинг.

Вече 23 години ГРАВЕ България залага на добри междуличностни отношения, висококачествено консултиране, иновативни застрахователни и инвестиционни решения, а 195-годишната традиция на GRAWE Group носи със себе си отговорност, надеждност и стабилност.

напр. застраховка, офис