Прескачане на съдържание
GRAWE NEWSROOM

Откриване офис Горна Оряховица

08. август 2023

ГРАВЕ България официално откри своя пореден офис, този път в гр. Горна Оряховица. Многобройни колеги, гости и клиенти уважиха милото и дългоочаквано събитие. Официалното откриване на новия офис започна с водосвет за здраве, благоденствие и просперитет. Таня Димитрова – Директор Дирекция Велико Търново и Светлана Иванова – Мениджър на екипа в Горна Оряховица срязаха лентата на офиса, отрупан с цветя и пожелания за късмет. Подготвена беше и музикална програма – изненада за всички – песни от талантлива консултантка в екипа. Тя развълнува и зарадва допълнително гостите. Регионален Директор Петя Павлевска отправи благодарност към многобройните клиенти на ГРАВЕ България, които се доверяват години наред на компанията, на екипа и техния мениджър. Тя пожела още много успехи, ентусиазъм и удовлетворение от свършената работа на всички в гр. Горна Оряховица.

На събитието присъстваха Членовете на Управителния съвет на ГРАВЕ България Надя Щерева и Кенан Кулич, както и Анна Митева и Красимир Вълков – регионални директори на ЮЗ и ЮИ България.

Г-н Кулич отправи своите пожелания: „Откриваме офис Горна Оряховица с идеята да сме по – близо до многобройните ни клиенти в региона. Така ще продължим да оправдаваме доверието им и ще предложим още по – качествено обслужване. Тази, 2023 година, ние откриваме 23 - ти офис на ГРАВЕ България. Искам да продължим да се развиваме така, както ние го правим в Граве – спокойно и сигурно. Пожелавам здраве и още много, много доволни клиенти на целия екип!“

ГРАВЕ България е част от Граве Груп – австрийска компания със 195 – годишна история на сигурност и традиции в областта на застраховане и финансови услуги. ГРАВЕ България е лидер на българския пазар в сегмента дългосрочно животозастраховане. Услугите, които предлага компанията на своите клиенти са свързани със защита на живота, здравето и семейството.

За Вас, уважаеми клиенти, новооткритият ни офис в гр. Горна Оряховица е с координати:
ул. „Сливница“ №3
тел.: 0892 27 51 13
e-mail: gornaoryahovica.sales@grawe.bg
Работно време:
Понеделник - Петък
10:00 - 12:00 
13:00 - 15:00 

 

напр. застраховка, офис