Прескачане на съдържание
GRAWE NEWSROOM

Повишена животозастрахователна култура в регион Гоце Делчев

10. януари 2018

ГРАВЕ България отчете изключително висок интерес и доверие към компанията през изминалата 2017- та година в регион Гоце Делчев.

Регионалният Директор на ГРАВЕ България за Югозападна България - Анна Митева посети град Гоце Делчев, за да поздрави клиенти и приятели на компанията и да им пожелае успешна и щастлива 2018-та година.

Заедно с Ръководителя на офиса в града Фани Кантарджиева те посрещнаха своите гости с чаша вино в конферентната зала на хотел Неврокоп. Представени бяха резултатите за последните години на ГРАВЕ Груп и ГРАВЕ България.

Всички заедно се поздравиха за успехите на офиса в гр. Гоце Делчев. От откриването му през януари 2014 г. до сега клиентите са над 400, а премийната сума на застраховките им е над 1 000 000 евро. Лоялност и професионализъм е мотото на екипа, а личните потребности и нуждата от сигурност и защита за клиентите и техните семейства  е водеща в работата им. Да помагат на всеки да планира правилно личните си спестявания и финанси чрез богатата продуктова гама на ГРАВЕ е ежедневната им работа .

ГРАВЕ България работи от 2000 -та година успешно на българския пазар и за тези 17 години отбелязват сериозен интерес на клиентите към дългосрочното спестовно животозастраховане. За последните години отчитат и повишено търсене на имуществено застраховане.

Още много доволни клиенти си пожела екипа на ГРАВЕ в гр. Гоце Делчев и напомни на всички, че офиса се намира на ул. "Александър Стамболийски" № 5 и е отворен за всеки, желаещ да получи безплатна консултация за защита при болести и злополуки, както и спестовни и инвестиционни опции за образование и пенсия.

 

напр. застраховка, офис