Прескачане на съдържание
GRAWE NEWSROOM

Турнир по художествена гимнастика гр. Гоце Делчев

16. май 2023

              На 7-ми и 8-ми май 2023 г. в спортна зала „Арена Неврокоп“ на гр. Гоце Делчев за първи път се проведе Международен и държавен турнир по художествена гимнастика „Купа Неврокоп“. Събитието е под егидата на Българската федерация по художествена гимнастика, а организатори са домакините от спортен клуб по художествена гимнастика “Неврокоп”, с любезната подкрепа на Община Гоце Делчев.

          Турнира откри кмета на града Владимир Москов, а главният съдия и специален гост Невяна Владинова /втори вицепрезидентът на БФХК и носител на медали от световни и европейски първенаства/, връчи лично на най-добрите “Приз Купа Неврокоп” и “Приз Невяна Владинова”. Участниците получиха много изненади и подаръци от организатори и спонсори.

              Граве България и в частност представителите ни от офиса в гр. Гоце Делчев, имаха честта и удоволствието да зарадват всички деца с балони и много подаръци.

              Благодарим на организаторите за прекрасното настроение и емоции, с които заредиха нас и всички жители и гости на града! За нас е чест да сме част от това събитие и да подкрепим българската художествена гимнастика и младите надежди на България!

 

напр. застраховка, офис