Прескачане на съдържание
GRAWE NEWSROOM

Ден на отворените врати гр. Велико Търново

14.05.2018

На 14.05.2018 г. се проведе традиционното за регион Северозападна България мероприятие "Ден на отворени врати", този път с домакинството на Дирекция Велико Търново.

На мероприятието присъстваха поканени от директор Таня Димитрова, МЕ Атанаска Христова, МЕ Светлана Иванова и техните екипи,  повече от 100 човека. Регионалният директор Петя Павлевска презентира компанията, услугите и различните възможности, които предлага "Граве България Животозастраховане ЕАД". 
Направена беше томбола, в която 15 човека спечелиха награди, сред които имаше и подаръци - полици за защита на дома. 
След официалната част на събитието последва коктейл, който бе организиран на терасата край басейна на хотел "Премиер". Гостите имаха възможност да се запознаят и разговарят с целия екип на дирекцията.


"Граве България Животозастраховане ЕАД", регион Северозападна България,  с удоволствие ще продължи да домакинства с мероприятието в различните градове на региона, като целта е да се запознаят повече хора с услугите на компанията, с екипите по места, които могат да предложат защита и спокойствие за живота и здравето на хората, на техните семейства,  както и защита на домовете им!

напр. застраховка, офис