Прескачане на съдържание
GRAWE NEWSROOM

Ден на отворените врати гр. Велико Търново

14. май 2018

На 14.05.2018 г. се проведе традиционното за регион Северозападна България мероприятие "Ден на отворени врати", този път с домакинството на Дирекция Велико Търново.

На мероприятието присъстваха поканени от директор Таня Димитрова, МЕ Атанаска Христова, МЕ Светлана Иванова и техните екипи,  повече от 100 човека. Регионалният директор Петя Павлевска презентира компанията, услугите и различните възможности, които предлага "Граве България Животозастраховане ЕАД". 
Направена беше томбола, в която 15 човека спечелиха награди, сред които имаше и подаръци - полици за защита на дома. 
След официалната част на събитието последва коктейл, който бе организиран на терасата край басейна на хотел "Премиер". Гостите имаха възможност да се запознаят и разговарят с целия екип на дирекцията.


"Граве България Животозастраховане ЕАД", регион Северозападна България,  с удоволствие ще продължи да домакинства с мероприятието в различните градове на региона, като целта е да се запознаят повече хора с услугите на компанията, с екипите по места, които могат да предложат защита и спокойствие за живота и здравето на хората, на техните семейства,  както и защита на домовете им!

 

напр. застраховка, офис