Прескачане на съдържание
GRAWE NEWSROOM

ГРАВЕ България в гр. Кюстендил отбеляза поредна успешна година

28. ноември 2018

Ръководителят на офиса на ГРАВЕ в гр. Кюстендил Денислава Георгиева покани свои клиенти и приятели на коктейл в Парк хотел Кюстендил. Заедно с колегите от екипа приветстваха своите гости с чаша вино и се поздравиха за успешната 2018-та година.

На събитието присъстваше и Регионалният директор на ГРАВЕ България за Югозапада Анна Митева, която поздрави гостите и благодари за доверието в компанията и екипа, и пожела на всички весели Коледни и Новогодишни празници.

С кратка презентация, директорът на Дирекция Благоевград Васил Тодорински представи резултатите за изминалите години на ГРАВЕ Груп и ГРАВЕ България и припомни на всички клиенти - защо са избрали компанията за свой партньор в дългосрочното инвестиране.

Усмивки и добро настроение предизвика играта и малките подаръци за участвалите в нея, а аплодисментите бяха за тенденцията на устойчиво развитие на компанията. Тази година ГРАВЕ Груп отбеляза 190 г. от своето създаване, а дъщерното й дружество отпразнува 18 успешни години на българския пазар.

„Професионализъм и лоялност е мотото на екипа, а личните потребности и нуждата от сигурност и защита за клиентите, техните семейства и техния дом, е водеща в работата ни“, сподели Денислава Георгиева пред своите гости.

Да помагат на всеки да планира правилно личните си спестявания и финанси чрез богатата продуктова гама на ГРАВЕ е ежедневната им работа. Дружеството предлага на своите клиенти и техните деца разнообразие от Валутни Спестовно-Осигурителни Програми, които дават възможност за натрупване на капитал и едновременно с това гарантират застрахователна защита през целия срок на договора.

Екипът на ГРАВЕ, град Кюстендил си пожела една още по-успешна 2019 година, изпълнена с позитивни емоции и много доволни клиенти, и припомни, че офиса се намира на ул.„Цар Освободител“ 27 и очаква всички, желаещи да получат финансова консултация, справка и актуална информация за своите полици.

 

напр. застраховка, офис