Прескачане на съдържание
GRAWE NEWSROOM

Откриване офис Банско

12. октомври 2022

GRAWE България откри 20-тия си офис

 

На празника на гр. Банско - 05.10.2022 г. GRAWE България откри 20-тия си офис  на ул. „България“ 22, етаж 2, офис 2. Отец Иван Чакъров отслужи водосвет за здравето на екипа и клиентите, а лентата прерязаха Васил Тодорински – директор на Дирекция GRAWE Благоевград и Петя Аршинкова – мениджър екип в града. Регионалният директор за Югозапада Анна Митева поздрави гостите и им благодари за доверието в компанията и екипа. Многобройните наздравици и изисканите храни направиха обстановката още по-празнична.

 

Директорът Продажби и маркетинг и член на Управителния съвет на GRAWE България г-н Кенан Кулич изрази задоволството си, че именно на празника на града офис Банско отвори официално врати. „За нас като компания е изключително важно да сме тук и да сме близо до нашите многобройни клиенти в региона. Наша мисия е да оправдаем доверието им и да предоставяме качествено обслужване. Затова и в Банско отговорността за правилното планиране на личните спестявания и финанси на нашите клиенти чрез богатата продуктова гама на GRAWE сме поверили на млад и изключително амбициозен екип”, сподели той. Г-н Кулич поздрави и всички колеги от бранша с двете юбилейни годишнини – 140 години застраховане в България и 30 години от създаването на Асоциацията на българските застрахователи.

 

Вече 22 години компанията, част от австрийския концерн GRAWE със 194-годишна история, работи изключително успешно на българския пазар и е лидер в областта на дългосрочното спестовно животозастраховане. В отговор на новите икономически реалности и предизвикателства GRAWE стартира национална кампания „Интелигентната инвестиция за Вас!“ и само за няколко месеца отчита сериозно търсене и интерес към най-новия и иновативен като стратегия на инвестиране продукт GRAWE Smart Invest 4U. Чрез него компанията предлага на клиентите си устойчив модел на животозастраховане, свързан с инвестиционен фонд и базиран на трифазен модел на инвестиране.

 

напр. застраховка, офис